Tentang Kami

Terobosan

  • company
  • office

TekMax

Bubuka

Dalian TekMax, diadegkeun dina 2005 kalayan modal anu kadaptar tina RMB20 juta, mangrupikeun perusahaan inovatif anu berteknologi tinggi khusus dina konsultasi, desain, konstruksi, uji coba, operasi sareng perawatan sistem lingkungan anu dikontrol. Saprak yayasan, perusahaan parantos ngonsentrasi kana bidang téknologi beberesih sareng manajemén aplikasi, kumpulkeun bakat manajemén rékayasa pembersihan top domestik langkung ti 80 jalma…

  • -
    Didirikeun taun 2005
  • -
    16 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 400 jalma
  • -w
    RMB20 juta

produk

Inovasi

  • Handmade MOS clean room panel

    MOS buatan tangan roo bersih ...

    Panel insulasi fireproof magnésium magnésium (ilahar dikenal salaku panel kerongkong oksigén magnésium) mangrupikeun bahan inti khusus pikeun panel pemurnian waja warna. Éta didamel tina magnésium sulfat, magnésium oksida sareng bahan sanésna, dilaminasi sareng dibentuk sareng diubaran. Mangrupikeun produk héjo, ramah lingkungan anu anyar pikeun produk pemurnian sareng pelestarian panas. Dibandingkeun sareng jinis-jinis bahan inti pelat waja warna sanés, éta ngagaduhan kaunggulan tina seuneu, tahan cai, insulasi termal, fl ...

  • Handmade hollow MgO clean room  panel

    Handmade kerung MgO cl ...

    1. Jembar aplikasi: Produkna dianggo dina langit-langit kamar anu bersih, dipager sareng produk bersih, pepelakan industri, gudang, gudang tiis, panel AC. 2. Diversifikasi produk: Produk-produk kalebet permukaan baja waja inti panle, permukaan waja aluminium (keretas) panle inti inti, permukaan waja inti gipsum panle, permukaan baja gipsum batu wali inti inti, permukaan baja lapisan gipsum extrusion bertulang katel inti. Kami ogé tiasa ngahasilkeun pasangan inti khusus ...

  • Handmade rock wool clean room panel

    Wol batu buatan tangan cle ...

    Panel pemurnian wol batu dibagi kana dua jinis: panel wol batu buatan mesin sareng panel wol batu buatan tangan. Diantarana, panel wol batu buatan tangan dibagi kana panel handmade wol batu murni, panel handmade wool rock MgO tunggal sareng panel handmade wool rock MgO. Panel pemurnian wol batu sareng prosés produksi na nyaéta penemuan anu langkung maju dugi ka ayeuna. Panel wol batu buatan mesin nganggo wol batu tahan seuneu salaku bahan inti sareng diperpasang ku multi-functi ...

  • Manual double-sided MgO clean room panel

    Manual dua sisi Mg ...

    Panel kamar bersih MgO gaduh résistansi seuneu anu saé sareng mangrupakeun panel anu henteu kabakar. Waktos pembakaran seuneu anu teras-terasan nyaéta nol, 800 ° C henteu kaduruk, 1200 ° C tanpa seuneu, sareng ngahontal tingkat A1 anu teu kabakar seuneu paling luhur. Sistem partisi anu didamel tina keel anu bermutu tinggi ngagaduhan wates tahan seuneu 3 jam. Luhur, sajumlah ageung énergi panas tiasa nyerep dina prosés ngaduruk seuneu, nyangsang kanaékan suhu lingkunganana. Dina cuaca anu garing, tiis sareng beueus, performa ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Sistem listrik némbongan dina sagala aspek kahirupan urang

      Sistem listrik muncul dina sagala aspek kahirupan urang; sapertos: lampu pemurnian anu dipasang, lampu pemurnian langit-langit, lampu pemurnian ledakan-bukti, lampu germicidal stainless steel, lampu induksi alloy aluminium sareng saterasna ...... ? 1. ...

  • Kamekaran téknologi kamar bersih

    Ruangan bersih nuduhkeun panyabutan partikel, hawa anu ngabahayakeun, baktéri sareng polutan sanés dina hawa dina rohangan anu tangtu, sareng kontrol suhu di jero rohangan, kabersihan, tekanan dina jero ruangan, kecepatan udara sareng distribusi hawa, sora, geter, lampu, sareng statis listrik dina tangtu ...