Budaya Perusahaan

Misi Perusahaan: Nyiptakeun dunya anu bersih

Dina bidang lingkungan anu dikendali, pikeun tetep nyayogikeun anu ngagaduhan jasa anu langkung saé pikeun anu diarepkeun.

Construction engineer consulting female architect, construction foreman and construction workers about blueprints.

Perusahaan Visi

Pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu paling saé pikeun sistem lingkungan anu dikendali.
Pikeun teras-terasan nyiptakeun nilai pikeun palanggan sareng janten integrator sistem lingkungan anu dikontrol ku kamampuan pangiriman anu kuat sareng téknologi ngarah di Cina. integrator sistem lingkunganana anu kawasa sareng ngarah dikawasa di Cina.

Nilai

Tulus sareng satia

1. Perusahaan wajib ngubaran konsumén kalayan tulus. Ngalayanan konsumén urang mangrupikeun hiji-hijina nilai tina ayana urang. Pikeun ngalayanan konsumén urang ku sumanget "Entong nyarios henteu ka anu bogana".
2. Anggota tim kedah silih laksanakeun kalayan tulus sareng jujur. Kajujuran nyandak kasuksésan, sareng kajujuran ngajadikeun kesederhanaan. Harti kaikhlasan tiasa dibagi kana dua bagian, ngarujuk kana "bebeneran" kanggo bagian kahiji, sareng "kaikhlas, terus terang sareng jujur" pikeun bagian kadua.

company
Three Industrial Engineers Talk with Factory Worker while Using Laptop. They Work at the Heavy Industry Manufacturing Facility.

Janten lantang saatos dipertimbangkeun

Ngawangun hubungan palanggan anu séhat sareng harmonis.
Ngawangun hubungan interpersonal anu saderhana sareng murni. Ngaku bénten sareng hormat kapribadian.

Tanggung jawab luhur

Teu aya keluhan sareng alesan.
Kami maju waé sareng strivers.
Sadaya anggota tim kedah tanggel waler pikeun hasil kalayan sumanget "netepkeun", pikeun "ngaluarkeun" hasil na.
Tanggung jawab anu paling dasar pikeun perusahaan nyaéta kasuksésan komérsial. Urang kedah damel sareng pamikiran rasional, nyandak kaputusan ilmiah sareng data bakal nyandak kaputusan.

IMG_0089

Ketekunan

Diajar kontinyu ngajantenkeun kamajuan kontinyu.

Slogan

Hiji tim sareng hiji kahirupan pikeun hiji hal

Janten link di ranté suplai pikeun Fortune 500

Coba pikeun ngalakukeun padamelan anu saé dina meresihan sareng ngajantenkeun sadayana damel suksés

Gaduh sayang sareng iman ku impian; Wani mikir sareng nyandak tindakan kalayan akuntabilitas.