Warta Industri

  • Promote Lean Project Management

    Ngamajukeun Manajemén Proyék Lean

    Dina raraga ngamajukeun deui tingkat manajemén proyék langsing perusahaan urang, ningkatkeun kualitas komprehensif tanaga departemén proyek, ngarangsang sumanget, prakarsa sareng kreativitas sababaraha departemén pikeun ngalaksanakeun padamelan, sareng ningkatkeun p ...
    Maca deui
  • Parent- Child Cherry Picking Activity.

    Kolot- Kegiatan Nyandak Anak Cherry.

    Juni mangrupikeun usum vitalitas, pikeun ngeuyeuban kahirupan rekreasi kolega sareng ningkatkeun kohesifness tim, Dalian TekMax Technology Co., Ltd. ngorganisir kolega sareng anggota kulawargana angkat ka kebon céri tanggal 20 Juni. ...
    Maca deui