Warta

  • Sistem listrik némbongan dina sagala aspek kahirupan urang

      Sistem listrik muncul dina sagala aspek kahirupan urang; sapertos: lampu pemurnian anu dipasang, lampu pemurnian langit-langit, lampu pemurnian ledakan-bukti, lampu germicidal stainless steel, lampu induksi alloy aluminium sareng saterasna ...... ? 1. ...
    Maca deui
  • Kamekaran téknologi kamar bersih

    Ruangan bersih nuduhkeun panyabutan partikel, hawa anu ngabahayakeun, baktéri sareng polutan sanés dina hawa dina rohangan anu tangtu, sareng kontrol suhu di jero rohangan, kabersihan, tekanan dina jero ruangan, kecepatan udara sareng distribusi hawa, sora, geter, lampu, sareng statis listrik dina tangtu ...
    Maca deui
  • Promote Lean Project Management

    Ngamajukeun Manajemén Proyék Lean

    Dina raraga ngamajukeun deui tingkat manajemén proyék langsing perusahaan urang, ningkatkeun kualitas komprehensif tanaga departemén proyek, ngarangsang sumanget, prakarsa sareng kreativitas sababaraha departemén pikeun ngalaksanakeun padamelan, sareng ningkatkeun p ...
    Maca deui
  • Parent- Child Cherry Picking Activity.

    Kolot- Kegiatan Nyandak Anak Cherry.

    Juni mangrupikeun usum vitalitas, pikeun ngeuyeuban kahirupan rekreasi kolega sareng ningkatkeun kohesifness tim, Dalian TekMax Technology Co., Ltd. ngorganisir kolega sareng anggota kulawargana angkat ka kebon céri tanggal 20 Juni. ...
    Maca deui
  • CIPM 2021 Spring Expo.

    CIPM 2021 Spring Expo.

    60th Cina International Farmasi Mesin Expo 2021 diayakeun di Qingdao World Expo City tanggal 10 Méi 2021. Dalian TekMax Technology Co., Ltd. salaku perusahaan inovatif berteknologi tinggi anu khusus khusus dina konsultasi téknis, desain rékayasa, nyusun ...
    Maca deui
  • The 2018 spring Chongqing pharmaceutical machinery exposition kindly welcomes you.

    Eksposisi mesin farmasi Chongqing spring 2018 ngahaturkeun wilujeng sumping.

    Eksposisi mesin farmasi internasional Cina 55 fair spring fair) bakal diayakeun di pusat pameran internasional Chongqing ti tanggal 20 April, 2018 dugi ka 22 April, 2018. Kusabab didirikeun taun 1991, paméran mesin farmasi nasional parantos janten paméran profesional pangageungna ...
    Maca deui
  • Specially-invited: Professor Zhang liqun is The Technical General Adviser for Our Company

    Diondang khusus: Profesor Zhang liqun nyaéta Penasihat Umum Téknis pikeun Perusahaan Kami

    Kongrés Nasional BPK ka-19 hasil diayakeun di gugur dina Oktober. Cina sakali deui nyetél balayar pikeun titik awal anu anyar sareng perjalanan anu énggal. Aya ogé sakumpulan jalma anu ngantosan kadatangan profésor Zhang liqun, anu master industri pemurnian, di co indah ...
    Maca deui
  • TekMax Technology Company introduced “Six Sigma “ as our company training

    Perusahaan Teknologi TekMax ngenalkeun "Genep Sigma" salaku latihan perusahaan urang

    Dina raraga ningkatkeun kualitas standar manajemén sareng prosés operasional perusahaan kami, kami ngenalkeun téhnik sistem manajemen kualitas "Genep Sigma". Perusahaan urang ngamimitian latihan sistematis sapuluh dinten proyék Genep Sigma ti April 2017, jumlahna aya opat latihan. Th ...
    Maca deui
  • Improve management, and create team sprit

    Ningkatkeun manajemén, sareng nyiptakeun tim sprit

    TekMax ngatur staffs pikeun diajar sistem manajemén kualitas versi anyar tina ISO 9000.9001 Ti 4 Séptémber, 2017 dugi ka 7 Séptémber, 2017 Dalian TekMax Technology Co., Ltd Guru Hewei ti Shenzhen Sadayana padamelan Dalian TekMax Pelatihan sistem manajemen kualitas Sakur organisasi peryogi anu dimentingkeun ...
    Maca deui