Tentang Kami

IMG_0279

Ngeunaan DaLian TekMax

Dalian TekMax, diadegkeun dina 2005 kalayan modal anu kadaptar tina RMB20 juta, mangrupikeun perusahaan inovatif anu berteknologi tinggi khusus dina konsultasi, desain, konstruksi, uji coba, operasi sareng perawatan sistem lingkungan anu dikontrol. Kusabab yayasan, perusahaan parantos konsentrasi kana bidang téknologi beberesih sareng manajemén aplikasi, kumpulkeun bakat manajemén rékayasa pembersihan top domestik langkung ti 80 jalma, ogé tanaga konstruksi profesional langkung ti 400 jalma, sareng ngawangun sajumlah tim desain sareng konstruksi kalayan kualitas luhur sareng standar tinggi.

Jumlah tanaga konstruksi propésional

part01
part02
part03

Desain rékayasa pemurnian propésional sareng kamampuan konstruksi

Kamampuh desain propésional sareng konstruksi dina rékayasa pemurnian. Perusahaan parantos konsentrasi dina lapangan pemurnian udara sareng komitmen kana kontrol lingkungan mikro jero rohangan salami mangtaun-taun. Proyék pemurnian anu dirarancang sareng dilakukeun ngalibetkeun industri sapertos éléktronika presisi, biokimia, ubar sareng kaséhatan, pabrik industri, tuangeun sareng sajabina, kalayan desain sareng konstruksi anu kawilang kuat sareng proyék pangwangunan dina proyék pemurnian.

5I2A0492
IMG_0071

Kami parantos ngadegkeun "rékayasa sistematis kepuasan palanggan-centric" sareng nyetél modeu manajemén kualitas perusahaan pikeun nyandak "kepuasan ti pamilik nyaéta ngudag kami" salaku udagan. Kami bakal terus pengkuh kana arah pangwangunan perusahaan anu sustainable sareng stabil, teras-terasan ningkatkeun manajemén, sareng nganteurkeun proyék pemurnian anu nyugemakeun sareng jasa kualitas luhur ka anu gaduhna.

Kami parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan ti nasabah

Kusabab didirikeunana, ku téknologi anu luhung, konstruksi ilmiah sareng sistem manajemen kualitas anu ketat, TekMax parantos nyayogikeun jasa propésional pikeun sababaraha perusahaan terkenal, sapertos Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, Hisense, Haier, Yili, Mengniu, Meihua, Nestle, Reyoung, Xiuzheng, CR Sanjiu, ZBD, TASLY, jsb.

Taat kana tujuan perusahaan tina "konsép desain anu maju, cutatan proyék anu wajar, kualitas konstruksi anu saé, pangiriman waktos anu tepat waktuna sareng saatos penjualan" mangtaun-taun, TekMax parantos ngerjakeun ratusan proyek pemurnian, anu sadayana ngagaduhan inspeksi departemén anu berwibawa , kéngingkeun persetujuan ti departemén anu aya hubunganana, sareng kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan ti nasabah ogé.

case03
case02
case01