Sistem kontrol komputer

Pedaran pondok:

Prosés kontrol komputer tiasa diringkeskeun kana tilu léngkah: akuisisi data real-time, pembuatan kaputusan nyata-waktos sareng kontrol real-time.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Kusabab kamekaran téknologi komputer, téknologi kontrol, téknis komunikasi sareng téknologi gambar, aplikasi téknologi kontrol microcomputer dina kendali otomatis kulkas sareng AC parantos janten umum. Saatos sistem kontrol tradisional diwanohkeun kana mikrokomputer, éta tiasa ngamangpaatkeun pinuh ku operasi aritmatika komputer, operasi logika sareng fungsi mémori, sareng nganggo sistem instruksi mikrokomputer pikeun nyusun perangkat lunak anu saluyu sareng hukum kontrol. Mikrokomputer ngalaksanakeun program ieu pikeun ngawujudkeun kontrol sareng manajemén parameter anu dikawasa, sapertos akuisisi data sareng ngolah data.

  Prosés kontrol komputer tiasa diringkeskeun kana tilu léngkah: akuisisi data real-time, pembuatan kaputusan nyata-waktos sareng kontrol real-time. Pengulangan anu teras-terasan tina tilu léngkah ieu bakal ngamungkinkeun sadaya sistem dikontrol sareng disaluyukeun numutkeun hukum anu parantos ditangtoskeun. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé ngawaskeun variabel anu dikontrol sareng status operasi alat, kalepatan, sareng sajabana, ngawatesan alarm sareng perlindungan, sareng nyatet data sajarah.

  Sakuduna ditetepkeun yén kontrol komputer dina hal fungsi kontrol sapertos akurasi, real-time, reliabilitas, sareng sajabana nyaéta saluareun kendali analog. Anu langkung penting, paningkatan fungsi manajemén (sapertos manajemén alarem, catetan sajarah, sareng sajabana) anu ditepikeun ku ngenalkeun komputer teu kahontal ku pangendali analog. Ku alatan éta, dina taun-taun ayeuna, dina panerapan kendali otomatis tina kulkas sareng AC, khususna dina kontrol otomatis sistem AC-ageung sareng sedengna, kontrol komputer parantos dominan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami