Sistem hawa seger anu dialungkeun

Pedaran pondok:

Sistem hawa seger anu ducted diwangun ku blowers hawa seger sareng fittings pipa. Hawa seger nyucikeun hawa luar kana rohangan sareng béak hawa jero rohangan ngaliwatan pipa.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Di rohangan anu bersih pikeun produksi mikroelektronika sareng farmasi, rupa-rupa zat asam sareng basa, pelarut organik, gas umum, sareng gas khusus sering dianggo atanapi dihasilkeun dina prosés produksi; dina ubar alergenik, stéroid tangtu Dina prosés produksi ubar organik, ubar anu aktif pisan sareng toksik, zat ngabahayakeun anu saluyu bakal dileupaskeun atanapi dibocorkeun kana rohangan anu bersih. Ku alatan éta, alat-alat prosés produksi atanapi prosedur anu tiasa ngaluarkeun seueur zat, gas atanapi lebu anu ngabahayakeun di rohangan anu bersih pikeun produksi produk di luhur Setél alat knalpot lokal atanapi alat knalpot kamar lengkep. Numutkeun kana jinis gas limbah anu dibuang salami prosés produksi, alat buang (sistem) tiasa dibagi kana sababaraha jinis ieu.

(1) Sistem knalpot umum

(2) Sistem knalpot gas organik

(3) Sistem pembuangan gas asam

(4) Sistem knalpot gas alkali

(5) Sistem knalpot gas panas

(6) Sistem knalpot ngandung lebu

(7) Sistem knalpot gas khusus

(8) Sistem knalpot ngabahayakeun sareng toksik dina produksi narkoba


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami