Kamekaran téknologi kamar bersih

Ruangan bersih nuduhkeun panyabutan partikel, hawa anu ngabahayakeun, baktéri sareng polutan sanés dina hawa dina rohangan anu tangtu, sareng kontrol suhu di jero rohangan, kabersihan, tekanan dina jero ruangan, kecepatan udara sareng distribusi hawa, sora, geter, lampu, sareng statis listrik dina kisaran kabutuhan, sareng kamar anu dirancang khusus.

R

Prinsip kerja anu bersih: Aliran Udara → pemurnian primér → bagian asor → bagian manaskeun → bagéan émisi permukaan → panyucian épisién sedeng → pasokan hawa kipas → pipa → émisiénsi efisiensi tinggi tuyere → niup kana kamar → nyandak lebu sareng baktéri sareng partikel anu sanés → balikna jepitan hawa → purifikasi primér ulang di luhur prosés na tiasa ngahontal tujuan panyucian.

Dina pertengahan taun 1960an, kamar bersihmecenghul di sababaraha séktor industri di Amérika Serikat. Éta henteu ngan ukur dianggo dina industri militér, tapi ogé diwanohkeun dina éléktronika, élmu optik, bantalan miniatur, motor miniatur, pilem fotosensitif, réagen kimia ultra-murni sareng séktor industri sanés.
Téknologi sareng pamekaran industri ngagaduhan peran anu penting pisan dina promosi.
Dina awal taun 1970an, fokus pangwangunan kamar bersih mimiti ngalih kana industri médis, farmasi, pangan sareng biokimia. Salaku tambahan ka Amérika Serikat, nagara-nagara industri maju anu sanés, sapertos Jepang, Jérman, Inggris, Perancis, Swiss, tilas Uni Soviét, sareng Walanda, ogé ngadeukeutkeun pentingna sareng ngembangkeun téknologi bersih anu kuat.
Mimiti 1960an mangrupikeun tahap awal pamekaran téknologi bersih Cina, sakitar sapuluh taun ka pengker tibatan mancanagara. Di Cina, éta waktos anu sesah pisan. Dina hiji sisi, éta nembé nembus tilu taun bencana alam sareng yayasan ékonomi na lemah. Di sisi anu sanésna, éta henteu ngagaduhan hubungan langsung sareng nagara maju dina sains sareng téknologi di dunya sareng henteu tiasa kéngingkeun data ilmiah, téknologi sareng inpormasi anu diperyogikeun. Dina kaayaan sesah ieu, fokus kana kabutuhan mesin presisi, instrumentasi penerbangan sareng industri éléktronik, pagawé téknologi bersih Cina parantos ngamimitian perjalanan wirausaha nyalira.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi kabutuhan ngeunaan kamar bersih, punten ngahubungi kami, e-mail kami: xuebl@tekmax.com.cn   Ngantosan béja ti Anjeun.


Pos waktos: Jul-27-2021