Disinféksi lampu UV

Pedaran pondok:

Aya seueur faktor anu mangaruhan pangaruh pembasmian sinar sareng stérilisasi ultraviolét.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Faktor-faktor anu mangaruhan pangaruh disinféksi sareng sterilisasi ultraviolét nyaéta:

(1) Waktu panggunaan lampu: Kakuatan sterilisasi lampu UV turun kalayan ningkatna waktos panggunaan. Sacara umum, kakuatan kaluaran lampu UV saatos 100h panggunaan nyaéta kakuatan kaluaran anu dipeunteun, sareng waktos pencahyaan nalika lampu UV dihurungkeun janten 70% tina kakuatan anu dipeunteun nyaéta umur rata-rata. Bentang hirup rata-rata lampu UV domestik biasana ngeunaan 2000 jam.

(2) Kaayaan lingkungan: Sacara umum, lampu UV ngagaduhan pangaruh sterilisasi pangsaéna nalika suhu sakitar 20 ℃ sareng kalembaban relatif 40 ~ 60%. Nalika suhu 0 ℃, pangaruh sterilisasi na kirang ti 60%.

(3) Jarak iradiasi: dina 500mm ti tengah tabung, inténsitas iradiasi tibalik tibalik sareng jarak, sareng di luhur 500mm, intensitas iradiasi sakitar tibalik tibalik sareng alun-alun jarak.

(4) Baktéri: Kusabab béda struktur mémbran sareng bentuk baktéri, pangaruh sterilisasi sinar ultraviolét dina baktéri, nyaéta laju sterilisasi, ogé bénten. Upami produk tina inténsitas iradiasi sareng waktos iradiasi dianggap dosis iradiasi, upami dosis anu diperyogikeun tina Escherichia coli nyaéta 1, peryogi kirang langkung 1 dugi 3 kanggo staphylococcus, tubercle bacillus sareng anu sapertosna, sareng ngeunaan subtilis sareng spora na sareng ragi. Butuh 4 ~ 8, sareng sakitar 2-50 kanggo kapang.

(5) Metode pamasangan: Laju nembus sinar ultraviolét rendah, sareng éta kapangaruhan pisan ku cara ngalindungan sareng masang. Di rohangan bersih biologis, umumna aya sababaraha cara masang lampu pendant, lampu samping, sareng lampu langit-langit, diantarana lampu siling ngagaduhan pangaruh sterilisasi anu pangsaéna.

Kusabab watesan pangaruh baktéri ultraviolét sareng pangaruh ngarusak dina awak manusa anu tiasa disababkeun nalika sterilisasi, panggunaan lampu ultraviolét pikeun ngabéréskeun kamar bersih biologis jarang dianggo, sareng ngan ukur kamar atanapi bagian parsial sapertos kamar ganti baju, binatu. kamar, sareng sajabana dianggo. Ayeuna, sterilisasi ultraviolét anu paling sering dianggo nyaéta metode sterilisasi sirkulasi fase gas anu digabungkeun sareng sistem HVAC.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami