Lampu pemurnian ledakan-buktina

Pedaran pondok:

Lampu pemurnian LED ledakan-buktina ngagaduhan umur panjang, épisiensi bercahaya tinggi, kamampuan tahan cai sareng tahan debu anu kuat, sareng ogé ngagaduhan kinerja ledakan-buktina anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Kinerja ledakan-buktina lampu pemurnian ledakan-buktina LED di pabrik farmasi:

1. cangkangna kabentuk ku pelat waja bending, sareng permukaanna nyemprot éléktrostatik tegangan tinggi;

2. Ngadopsi struktur sealing integral, sareng tahan cai anu kuat sareng kamampuan debu;

3. Balast internal sareng struktur anu dikurung, kalayan kinerja ledakan-buktina anu saé;

4. Gushing tube neon, umur panjang sareng efisiensi lampu tinggi;

5. Lampu neon sareng alat darurat bakal otomatis ngalih kana kaayaan lampu darurat nalika saluran catu daya kaleungitan listrik;

6. Aya sirkuit panyalindungan overcharge anu dirancang khusus sareng overdischarge dina alat darurat;

7. Pipa waja atanapi kabel kabel.

◇ Patuh sareng standar: GB3836.1, GB3836.2, GB3836.3, GB3836.9, GB12476.1, IEC60079-0, IEC60079-1

IEC60079-7, IEC60079-18, IEC61241-1-1, EN60079-0, EN60079-1, EN60079-7 ,, EN60079-18, EN61241-1-1

Mark Tanda ledakan-buktina: ExedmbIICT4Gb, DIPA21TA, T6

Voltage Dipeunteun tegangan: AC220V

Level Tingkat panyalindungan: IP65, IP67

Grade Kelas anti korosi: WF2

◇ Spésifikasi inlet: 2-m25 × 1.5

Sadaya alat-alat listrik dina jero lampu pemurnian ledakan diubaran ku pangobatan anu ngabeledug, anu tiasa nyegah gas atanapi debu anu mudah terbakar di lingkungan sekitar anu disababkeun ku busur, percikan atanapi suhu anu luhur anu tiasa dihasilkeun di jero, sareng pangaruh listrik ngabeledug-buktina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami