Sistem listrik némbongan dina sagala aspek kahirupan urang

  Sistem éléktrik muncul dina sagala aspek kahirupan urang; sapertos: lampu pemurnian tertanam, lampu pemurnian langit-langit, lampu pemurnian tahan-ledakan, lampu germicidal stainless steel, lampu induksi paduan aluminium sareng saterasna ……

Naon cara pamasangan lampu pemurnian anu dipasang?

1. Buka liang buleud dina tempat pamasangan plafon, sareng muka liang dina tempat lampu siling anu dipasang kedah dipasang, anu merenah pikeun dipasangna lalangit. Nangtukeun posisi lampu siling, sareng ukuran liangna saluyu sareng luas lalangitna.
2. Nalika masang, pasang heula heula klip pemasangan dina lampu dina dua sisi, sareng pasang klip na dina dua sisi lampu sareng pasang lampu dina liang pasagi atanapi buleud.
3. Sambungkeun kabel listrikna. Tutup panutup kabel sareng kencangkeun nganggo sekrup. Jumlah baud pikeun ngalereskeun wadah lampu sanés kedah kirang tina jumlah liang ngalereskeun dina dasar lampu, sareng diaméter baudna kedah cocog sareng diaméter liang; lampu tanpa masang liang anu dipasang dina dasarna (bor liang nalika dipasang), Henteu kedah kirang ti 3 samberan atanapi sekrup pikeun ngalereskeun unggal lampu, sareng pusat gravitasi lampu kedah saluyu sareng pusat gravitasi baud atanapi sekrup.
4. Pasang lampu sareng ngalereskeunana. Gandakan-mundur sareng tahan bunderan dina dua sisi lampu teras lebetkeun kana bukaan siling, sareng bunderan jero kana siling, pencét sareng tahan topéng nganggo leungeun anjeun teras dorong ka luhur sareng kencangkeun.

3

 

Lampu hemat energi ledakan-buktina tingal lampu ledakan-buktina anu dianggo pikeun masang sumber cahaya hemat energi. Kusabab kitu, urang biasana nyebat lampu hemat energi ledakan salaku lampu tahan ledakan pikeun lampu hemat energi sareng lampu tahan ledakan kalayan sumber cahaya hemat energi.

Kusabab pamekaran pasar, trend hémat énergi parantos beuki kuat, sareng lampu-lampu hemat tanaga langkung seueur dianggo. Ku alatan éta, lampu hemat énergi dipaké dina sababaraha tutuwuhan kimia, éksplorasi minyak, pemurnian minyak, pepelakan petrokimia, farmasi, lepas pantai, ranjau, torowongan, jsb Lampu anu disegel ku lampu ledakan-buktina pikeun panggunaan éksternal disebut énergi ledakan-buktina- lampu hemat.

Karakteristik lampu hemat energi ngabeledugkeun :

1. Lampu buktina ngabeledug diwangun ku cangkang, tutup kaca anu hampang, jaring pelindung, jst;

2. cangkangna kabentuk ku ZL102 cor aluminium die-casting, sareng permukaanna éléktrostatik disemprot ku bubuk. Éta ngagaduhan ciri struktur cahaya, kakuatan tinggi, sareng penampilan anu saé;

3. kabel internal disambungkeun sacara nirkabel pikeun mastikeun yén produk tiasa di kontak anu saé dina kaayaan naon waé;

4. Sababaraha panas tilelep didesain di jero sareng di luar lampu ledakan-buktina, anu ningkatkeun pisan fungsi pembuangan panas produk bari mastikeun bentuk anu unik, ningkat pisan kahirupan produk, sareng tingkat suhu T4;

5. Sadaya permukaan ledakan-buktina ngadopsi threaded explosion-proof sareng ningkatkeun struktur panyegelan, supados produk tiasa nyayogikeun kinerja explosion-proof bari ningkatkeun fungsi tahan cai sareng dustproof, sareng tingkat perlindungan saluhur IP55;

6. Lampu ledakan-buktina dirancang salaku sapotong (ballast internal built, pemicu, kompensator kapasitor), kalayan efisiensi cahaya anu kuat (dugi ka faktor kakuatan 95%), panggunaan sareng perawatan anu merenah, jst;

7. Panyekel lampu E40 dipasang di jero, anu tiasa dilengkepan lampu merkuri tekanan tinggi, lampu natrium tekanan tinggi sareng bohlam lampu halida logam masing-masing. Aya cara boom-type sareng plafon dipasang-siling;

8. Kawat asup kana rongga kabel ngaliwatan alat timah, sareng aya sekrup grounding di jero sareng luar cangkang, pipa waja atanapi kabel kabel tiasa dianggo.


Waktos Post: Jul-30-2021