Panel kamar bersih MgO kerung buatan tangan

Pedaran pondok:

Panel manual magnésium kaca kerung ngagaduhan permukaan anu lemes sareng éndah, insulasi sora anu saé, insulasi panas, pelestarian panas, tahan gempa sareng tahan seuneu.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik produk panangan kamar beresih Handmade kerung MgO

1. Jembar aplikasi: Produkna dianggo dina langit-langit kamar anu bersih, dipager sareng produk bersih, pepelakan industri, gudang, gudang tiis, panel AC.

2. Diversifikasi produk: Produk kaasup inti waja batu permukaan batuan panel, aluminium permukaan baja (kertas) inti honeycomb panel, Inti gypsum permukaan baja panel, Inti waja batu gipsum permukaan waja panel, Lapisan baja lapisan gipsum ékstrusi bertulang katun inti panel . Urang ogé tiasa ngahasilkeun bahan inti khusus sareng spésifikasi khusus pelat numutkeun syarat konsumén.

3. Pasipatan fisik sareng kimia anu saé: Permukaan waja produk nyaéta poliéster palapis atanapi lapisan seng, pelat stainless steel, janten résistansi korosi khususna saé; bahan-bahan anu ngeusian produkna sadayana Kelas A bahan tahan seuneu, anu moal lebur nalika diduruk. Sétrop terurai suhu luhur ayeuna mangrupikeun hiasan kompor tingkat seuneu tingkat tinggi domestikpanel, kalayan kakuatan tinggi, résistansi dampak sareng résistansi gempa anu saé.

4. Konstruksi sareng pamasangan anu merenah: Mesin roll form tiis anu otomatis otomatis dikombinasikeun sareng produksi manual tiasa dihasilkeun sesuai sareng sarat tina proyek demander kalayan panjang tetep sareng lébar, sareng gabungan gabungan, anu henteu ngan ukur tiasa ngirangan biaya gedong rékayasa dasar sareng struktural, tapi ogé tiasa dibongkar sababaraha kali Instalasi, pangwangunan sareng pamasangan anu merenah, sareng kauntungan komprehensif penting pisan. Papan manual gelas-magnésium Zhongkong ngadopsi pelat waja dina dua sisi, sareng pigura profil anu digambar tiis dianggo di sakurilingna, sareng papan grid gelas-magnesium dipasang di jero. Produkna ngagaduhan permukaan anu lemes sareng éndah, insulasi sora anu saé, insulasi panas, pelestarian panas, résistansi gempa, résistansi seuneu, dimensi geometri anu akurat, pamasangan anu merenah, sareng hemat waktos sareng hemat tenaga kerja.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami