Panel rohangan wol batu buatan tangan

Pedaran pondok:

Panel wol batu buatan tangan gaduh permukaan anu saé, insulasi sora, insulasi panas, pelestarian panas, tahan gempa sareng kinerja tahan seuneu


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Pemurnian wol batu panel dibagi kana dua jinis: wol batu buatan mesin panel sareng wol batu buatan tangan panel. Diantarana, wol batu buatan tanganpanel dibagi kana buatan tangan watu batu murni panel, bujang MgO batu wol buatan tangan panel sareng dobel MgO batu wol buatan tangan panel. Pemurnian wol batupanel sareng prosés produksi na nyaéta penemuan anu langkung maju dugi ka ayeuna. Wol batu buatan mesinpanel ngagunakeun wol batu tahan seuneu salaku bahan inti sareng dipadukan ku jalur produksi kontinyu multi-fungsi. Wol batu buatan tanganpanel didamel tina pelat waja dua sisi anu diolah mesin sareng sabuk waja sakurilingna (ngalangkungan sabuk waja sakurilingna pikeun ningkatkeun résistansi léngkob), teras dikombinasikeun ku kerok manual sareng bahan inti buatan. Pemurnian wol batupanel nyumponan sarat ngawangun insulasi termal, insulasi sora, pencegahan seuneu, sareng sajabana, sareng ngahontal tujuan anu berkualitas, genah sareng kaamanan.

Panel pemurnian wol batu dibagi kana dua jinis

wol batu buatan mesin panel sareng wol batu buatan tangan panel. Diantarana, wol batu buatan tanganpanel dibagi kana buatan tangan watu batu murni panel, tunggal kaca magnésium wol watu buatan tangan panel sareng dobel batu magnesium batu gelas buatan tangan panel. Pemurnian wol batupanel sareng prosés produksi na nyaéta penemuan anu langkung maju dugi ka ayeuna. Wol batu buatan mesinpanel ngagunakeun wol batu tahan seuneu salaku bahan inti sareng dipadukan ku jalur produksi kontinyu multi-fungsi. Bulatuan batu buatan tanganpanel didamel tina pelat waja dua sisi anu diolah mesin sareng sabuk waja sakurilingna (ngalangkungan sabuk waja sakurilingna pikeun ningkatkeun résistansi léngkok), teras dikombinasikeun ku kerok manual sareng bahan inti flocculent jieunan. Pemurnian wol batupanel nyumponan sarat ngawangun insulasi termal, insulasi sora, pencegahan seuneu, sareng sajabana, sareng ngahontal tujuan anu berkualitas, genah sareng kaamanan.

Panel pemurnian wol batu dibagi kana dua jinis

wol batu buatan mesin panel sareng wol batu buatan tangan panel. Diantarana, wol batu buatan tanganpanel dibagi kana buatan tangan watu batu murni panel, bujang MgO batu wol buatan tangan panel sareng dobel MgO batu wol buatan tangan panel. Pemurnian wol batupanel sareng prosés produksi na nyaéta penemuan anu langkung maju dugi ka ayeuna. Wol batu buatan mesinpanel ngagunakeun wol batu tahan seuneu salaku bahan inti sareng dipadukan ku jalur produksi kontinyu multi-fungsi. Wol batu buatan tanganpanel didamel tina pelat waja dua sisi anu diolah mesin sareng sabuk waja sakurilingna (ngalangkungan sabuk waja sakurilingna pikeun ningkatkeun résistansi léngkob), teras dikombinasikeun ku kerok manual sareng bahan inti buatan. Pemurnian wol batupanel nyumponan sarat ngawangun insulasi termal, insulasi sora, pencegahan seuneu, sareng sajabana, sareng ngahontal tujuan anu berkualitas, genah sareng kaamanan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami