Panel kamar bersih MgO sisi dua manual

Pedaran pondok:

Panel kamar bersih MgO gaduh résistansi seuneu anu saé sareng mangrupakeun panel anu henteu kabakar. Waktos pembakaran seuneu anu teras-terasan nyaéta nol, 800 ° C henteu kaduruk, 1200 ° C tanpa seuneu, sareng ngahontal tingkat A1 anu teu kabakar seuneu paling luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Panel kamar bersih MgO gaduh résistansi seuneu anu saé sareng henteu kaduruk panel. Waktos pembakaran seuneu anu teras-terasan nyaéta nol, 800 ° C henteu kaduruk, 1200 ° C tanpa seuneu, sareng ngahontal tingkat A1 anu teu kabakar seuneu paling luhur. Sistem partisi anu didamel tina keel anu bermutu tinggi ngagaduhan wates tahan seuneu 3 jam. Luhur, sajumlah ageung énergi panas tiasa nyerep dina prosés ngaduruk seuneu, nyangsang kanaékan suhu lingkunganana. Dina cuaca anu garing, tiis sareng beueus, kinerja magnésium kacapanel sok stabil sareng henteu kapangaruhan ku kondensasi sareng hawa anu lembab. Komo upami direndem kana cai sababaraha dinten teras di bawa kaluar, sacara alami bakal hawa garing. Éta moal cacad atanapi janten lemes. Éta tiasa dianggo normal. Nyerep beueus sareng balik halogén bakal kajadian. Saatos diuji, étapanel teu ngagaduhan perméabilitas cai.

Waterproof sareng Uap-buktina

Dina cuaca anu garing, tiis sareng beueus, kinerjana tina seuneu tina magnésium kaca panel sok stabil sareng henteu kapangaruhan ku titisan cai kentel sareng hawa anu lembab. Komo upami direndem kana cai salami sababaraha dinten sareng di bawa kaluar, sacara alami bakal hawa garing. Éta moal cacad atanapi janten lemes. Éta tiasa dianggo normal sareng leres pisan. Fenomena nyerep Uap sareng balik halogén moal kajadian. Saatos diuji, étapanel teu ngagaduhan perméabilitas cai.

Ringan sareng anti seismik

Kapadetan jelas tina fireproof magnésium kaca panel nyaéta 0.8-1.2g / cm3, anu ngirangan beban gedong, ngirangan beurat témbok batin gedong langkung ti 60%, sareng naékkeun daérah anu tiasa dianggo 5-8%. Beurat beurat kondusif pikeun résistansi seismik struktur sareng sacara efektif ngirangan biaya yayasan sareng struktur utama.

Kakuatan anu luhung

5.1.8 lawon fiberglass padet khusus tina magnésium kaca sareng serat pepelakan kalayan kateguhan anu saé ngajantenkeun magnésium kaca janten seuneu panel hampang beuratna, tapi strukturna kompak, stabil, henteu cacad, sareng karasa kai sapertos na. Éta ngalaksanakeun saé dina tahan komprési, tarik sareng patah tulang, kalayan kaku sami sareng kateguhan. Kakuatan bending ngahontal 322kgf / cm2 (vertikal) sareng 216kgf / cm2 (horizontal), sareng kakuatan pangaruhna tiasa ngahontal 25MPa.

Kaséhatan lingkungan

Kaca magnésium seuneu panel henteu ngandung asbés, formaldehida, bénzéna sareng unsur radioaktif anu ngabahayakeun, sareng éta henteu aya haseup, henteu bahaya sareng henteu bau nalika kakeunaan seuneu. Bahan anu dihasilkeun nyaéta bubuk mineral alami sareng serat tutuwuhan. Prosés produksi dijaga sacara alami, kalayan konsumsi énergi anu rendah, henteu aya kokotor, hemat énergi sareng perlindungan lingkungan. Thepanel permukaan henteu ngandung bubuk nalika dianggo. Struktur liang alam na anu unik tiasa nyaluyukeun suhu di jero rohangan. Ngadamel kamar sareng kantor langkung raoseun.

Isolasi termal sareng hemat énergi

Tapak seuneu-kaca magnésium panel ngagaduhan ciri pori seragam, kompak sareng zat anorganik. Konduktivitas termalna nyaéta 0,216w / cm · k, anu langkung seueur panas-insulasi tibatan potongan 1.1w / cm · k tina batu masinry-kapur pasir, anu ngahémat konsumsi énergi sareng ngajaga rohangan Lingkungan anu nyaman sareng hawa seger.

Ékonomis

-Kelas tinggi-grade kaca-magnésium tahan seuneu panel, stabil sareng dipercaya kualitasna. Dibandingkeun sareng gelas-magnésium seuneu-résistansi anu sanéspanels, éta ngagaduhan kinerja biaya anu saé, beurat enteng, énergi tinggi, harga sedeng, pamrosésan anu hadé sareng kinerja pamasangan, sareng tiasa dipasang, dipotong, dipaku, dibor, dicét, direncanakeun, sareng diangkut. Merenah, kateguhan anu unggul, henteu gampang dipegatkeun, kuku otomatis, kuku gun sareng kuku lempeng tiasa dianggo sawenang-wenang pikeun instalasi lampu, sareng operasi ngagantung baseuh sareng garing tiasa dianggo.

Insulasi sora sareng katenangan

Kinerja insulasi sora anu unggul tina seuneu-kaca magnésium panel mastikeun lingkungan ruang tamu anu sepi sareng elegan. Ipisna lampupanel henteu mangaruhan kinerja insulasi sora tina seuneu magnésium kaca panel. Isolasi sora kandelna 6mmpanel nyaéta 29dB, sareng sistem partisi tina dua sisi dua lapisan 9mm kaca magnésium seuneu panel 75 keel 50 sistem partisi wol batu insulasi hawa udara langkung ageung tibatan 42dB, anu unik sareng seragam Struktur liang henteu aya bandingna sareng fireproof kaca-magnesium anu padet terstruktur panels.

Kalayan serbaguna

Permukaan lemes sareng kasar unik tina kacaangan magnésium kaca panel nyayogikeun keragaman fungsional pikeun konsumén. Permukaan lemes tiasa ditempelkeun sareng wallpaper, panel aluminium-plastik, seuneupanels, veneer, PVC, cet semprot atanapi cet lateks, jst; permukaan anu kasar tiasa ditempelkeun ku ubin, marmer, granit, lebu sareng cet latex. Tapak seuneu-kaca magnésiumpanel ngagaduhan karemenan anu saé pisan pikeun bahan anu tos disebatkeun di luhur. Éta tiasa diolah dua kali dina situs atanapi dianggo dua kali. Éta tiasa ditekuk sareng dibentuk kalayan diaméter 30cm tanpa kaleungitan sipat fisik.

Awet

Formula ilmiah lengkep ngajawab masalah nyerep Uap sareng balik halogén magnésium kaca. Kakuatan naék ku waktos, tiasa nolak korosi, asam sareng alkali, ékspansi termal sareng kontraksi ngarobih sakedik, laju nyusut garing ≤ 0,3%, laju ngabengkak ≤ 0,6%, tahan tahan ibun -40 ℃. Saatos sapuluh taun diuji, kaca-magnesium kahuruanpanel awét, tahan ka sepuh, sareng umur panjang.

Résistansi sareng tahan hampang

Bahan bubuk mineral anorganik mangrupikeun fungsi anti hampang, anti baktéri, anti serangga sareng anti rayap tina seuneu magnésium kaca panel, anu minuhan standar anti jamur bahan wangunan Éropa sareng Amérika.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami