Panel kamar bersih MOS buatan tangan

Pedaran pondok:

Aplikasi utama tina magnésium oxysulfide fireproof panel nyaéta ngahasilkeun sababaraha insulasi cahaya panels.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Panel insulasi fireproof magnésium magnésium (ilahar dikenal salaku panel kerongkong oksigén magnésium) mangrupikeun bahan inti khusus pikeun panel pemurnian waja warna. Éta didamel tina magnésium sulfat, magnésium oksida sareng bahan sanésna, dilaminasi sareng dibentuk sareng diubaran. Mangrupikeun produk héjo, ramah lingkungan anu anyar pikeun produk pemurnian sareng pelestarian panas. Dibandingkeun sareng jinis-jinis bahan inti pelat waja warna sanés, éta ngagaduhan kaunggulan tina seuneu, tahan cai, insulasi termal, résistansi lentur, insulasi panas, insulasi sora, beurat enteng, sareng penampilan anu rapih, anu ngajantenkeun kakirangan sababaraha pemurnian waja warna bahan inti piring di pasar, sapertos : Kakuatan, tahan lenturan, kapasitas bantalan, pangaruh pelestarian panas, khususna cocog pikeun sababaraha tembok partisi jero rohangan sareng luar sareng langit-langit anu ditunda pikeun daérah khusus.

Karakteristik kinerja panel fireproof magnesium oxysulfide

1, kaku hawa
Panel magnésium oksisulfida bénten sareng semén Portland biasa dina setting sareng mékanisme curing na. Éta mangrupikeun bahan semén anu nguatkeun hawa sareng henteu karasa dina cai.
2, seueur komponén
Panel oksigén magnésium mangrupikeun seueur komponén, sareng bubuk komponén lampu tunggal komponén dasarna henteu gaduh kakuatan saatos dikeras ku cai. Komponén utama na nyaéta bubuk dibakar hampang sareng magnesium sulfat, sareng komponén sanésna kalebet cai, modifér sareng pangisi.
3, hampang sareng non-korosif kana waja
Panel oksigén magnésium nganggo magnésium sulfat salaku agén campuran. Dibandingkeun sareng panel fireproof magnésium oxychloride, panel magnesium oxysulfide henteu ngandung ion klorida sareng non-korosif kana baja. Ku alatan éta, panel oksigén magnésium tiasa ngagantikeun semén magnésium oxychloride sareng dianggo dina panel inti panto seuneu sareng jaba. Dina widang panel insulasi témbok, ngirangan résiko anu disababkeun ku korosi tina baja ku ion klorida.
4, kakuatan tinggi
Kakuatan compressive tina panel magnesium oxysulfide tiasa ngahontal 60MPa sareng kakuatan lentur tiasa ngahontal 9MPa saatos modifikasi.
5, stabilitas hawa sareng tahan hawa
Panel magnésium oksisulfida mangrupikeun bahan semén anu nguatkeun hawa, anu tiasa teras-terasan ngan ukur heuras sareng heuras dina hawa, anu masihan stabilitas hawa anu saé. Saatos panel magnesium oxysulfide kapok, hawa anu garing dina lingkungan, langkung stabil. Tés nunjukkeun yén dina hawa garing, kakuatan komprési sareng résistansi flexural produk panel fireproof magnesium oxysulfide ningkat ku umur, sareng éta masih ningkat dugi ka dua umur sareng stabil pisan.
6. Demam lemah sareng lemah corosiveness
Nilai ph tina filtrat bubur tina panel magnesium oxysulfide berfluktuasi antara 8 sareng 9,5, anu caket kana nétral, sareng éta pisan ngaborosot kana serat kaca sareng serat kai. Sadayana terang yén produk GRC dikuatkeun sareng serat gelas, sareng produk serat-serat dikuatkeun ku habuk, serutan kai, gagang katun, bagasse, lambung kacang, kulit padi, bubuk jantung jagong sareng serat serat kai sanésna, sedengkeun serat gelas sareng serat kai henteu tahan alkali. Bahanna sieun pisan kana korosi alkali. Aranjeunna bakal kaleungitan kakuatan dina korosi alkali tinggi sareng kaleungitan pangaruhna kana bahan semén. Maka, semén konvensional henteu tiasa dikuatkeun ku serat kaca sareng serat kai kusabab alkali anu luhur. Di sisi anu sanésna, semén magnésium ngagaduhan kaunggulan rada basa anu unik sareng parantos nunjukkeun katerampilanna dina bidang GRC sareng produk serat tanaman.
7, beurat enteng sareng kapadetan rendah
Kapadetan panel magis oksisulfida umumna ngan ukur 70% tina produk semén Portland anu biasa. Kapadetan produk na umumna 1600 ~ 1800㎏ / m³, sedengkeun kapadetan produk semén umumna 2400 ~ 2500㎏ / m³. Maka, éta ngagaduhan kapadetan rendah anu jelas pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami